| ||||||
|
||||||
|
|
|
| 14-07-2010 11:53 ÖS | Düzenleyen Zeynepp 14-07-2010 11:56 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 73 Katılım Tarihi: 22.06.10 Konum: Essen Yaş : 23 ![]()
| ||
|
FuNdeRSchatteN tarafından yazılan metin: Ve bir yenisi daha... " merhaba. ben trde uni 2.sinifdaym. vizeye 1kez basvurdum gelmedi.yesil pasoya sahibim suanda almanyadaym.burada polise gidip okumak istedigmi soylesem bisey cikarmi. birda vizede tam olark nasil konusmam gerek bilmiym tekrar yesil pasoylami yoksa normal pasoylami basvuraym?.yardimci olursaniz sevinirm simdiden tesekkurlr. " ![]() ayni devlete ait farklı iki çeşit pasaportla gezeni de ilk defa görüyorum ![]() |
| 19-07-2010 07:07 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 2865 Katılım Tarihi: 07.10.08 Konum: Duisburg / Düsseldorf / Essen Yaş : 27
| ||
|
eskiden özel mesajlari engelleyemiyorduk hergün geliyordu böyle mesajlar.. heleki su msn adresim ekle bi nolur diye cok gelirdi.. simdi bunlar azaldi ama bu mesajlari yazanlar artik sitede bu sorulari sorunca diger üyeler isyan ediyor =). en sevmedigim sey ama, gelip cok genel sorular soranlar, sonra lütfen yardim, yardim edin. cok acil lütfen yardim diye baslik acanlar ve tabi msn im bu ekle de konusalim diyenler. |
| 23-07-2010 08:55 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 2865 Katılım Tarihi: 07.10.08 Konum: Duisburg / Düsseldorf / Essen Yaş : 27
| ||
|
ve son bombalardan : Hobi olarak body buildingle ilgileniyorum.Yurt,body,kurs arası bir hayat yaşamayı planlıyorum.Bu şekilde aylık giderim tahmini olarak ne kadar olur? Garantörlük için yatırılan meblağın her sene yatırılması gerekiyor mu? |
| 23-07-2010 10:06 ÖS | ||
| ||
ayni mesaj bana da geldi,üstelik destan gibi,ne cevap verdin merak ediyorum![]() |
| 23-07-2010 11:09 ÖS | ||
| ||
|
vitamin ilaclarini ordan temin edersen masraflarin azalir dedim.. yok be ne ugrasacam destani bile okumadim son iki madde gözüme carpti sadece, özel mesajlara cevap vermiyorum tam olarak okumuyorum bile. standart kopyala yapistir bi cevabim var " sitemizde yöneticilere özel mesaj yoluyla soru sormayiniz , lütfen sorularinizi tartisma forumlarinda yöneltiniz " diye =) |
| 1 Hafta Önce 07:35 ÖÖ | ||
| ||
|
ve son bomba da mohsen den. bir baslikta almanya ya gelmek isteyenlerin cok panik atak oldugunu görüp bana dert yanmisti. daha sonra türkiye futbol federasyonunun uyguladigi 6+2 yabanci kontenjanindan esinlenerek , almanya bu sene 600+200 yabanci ögrenci alacak demisti. bir cok kisi bunu anlamayip ciddi ciddi sorular sordugunu gördüm, fakat birisi mohsen e öyle bir özel mesaj yazmiski, artik olayin son noktasi olmus ![]() Kardş bn Yunanistan uyrukluyum.Yabancı diller dairesinde tanıdığın varmış diye yazmşsn yabancı öğrenci sayısıyla ilgili konuya.Zahmet olmazsa Yunanistan için kaç kişi oluyor?öğrenmen mümkünmüdür? Teşekkürler... |
| 1 Hafta Önce 12:57 ÖS | ||
| ||
başkan yorum yok ![]() |
| 1 Hafta Önce 04:48 ÖS | ||
| ||
|
Physiker tarafından yazılan metin: ve son bomba da mohsen den. bir baslikta almanya ya gelmek isteyenlerin cok panik atak oldugunu görüp bana dert yanmisti. daha sonra türkiye futbol federasyonunun uyguladigi 6+2 yabanci kontenjanindan esinlenerek , almanya bu sene 600+200 yabanci ögrenci alacak demisti. bir cok kisi bunu anlamayip ciddi ciddi sorular sordugunu gördüm, fakat birisi mohsen e öyle bir özel mesaj yazmiski, artik olayin son noktasi olmus ![]() Kardş bn Yunanistan uyrukluyum.Yabancı diller dairesinde tanıdığın varmış diye yazmşsn yabancı öğrenci sayısıyla ilgili konuya.Zahmet olmazsa Yunanistan için kaç kişi oluyor?öğrenmen mümkünmüdür? Teşekkürler... Acaba her Köyden icin kac kisi aliyorlar, bunuda ögrenmek mümkün mü? ![]() Allah razi olsun sizlerden ya, uzun bir zamandir gülmemistim, simdi hincini cikardim. ![]() |
| 1 Hafta Önce 06:27 ÖS | ||
| ||
tabi memo köyden köye değişiyor bizim köyün hepsi bremen de mesela ama kontenjanı kullanmıyor bizimkiler genelde kaçak yolları kullanmışlar ![]() |
| 1 Hafta Önce 08:55 ÖS | ||
| ||
|
mohsen tarafından yazılan metin: tabi memo köyden köye değişiyor bizim köyün hepsi bremen de mesela ama kontenjanı kullanmıyor bizimkiler genelde kaçak yolları kullanmışlar ![]() bizim aile de öyle, bakalım öğrenci vizesini vermezse konsolosluk ,bizimkiler bulacaklar bana da evlilik için birisini o ihtimali de düşünüyorum yani.ama bizimkilerin bulacakları artık 50 yaşında mı olur 60 yaşında mı olur bilmiyorum ![]() bu arada izmir konsoloslğunun önünde bekleyen vize konusunda adaylara küçük bi ücret karşılığı yardımcı olan bi adamdan duyduğuma göre türkiyeden genç bi adam almanyadan 60yaş üzeri bi kadınla evlenmiş, konsolosluk evliliği inandırıcı bulmadığı,adayın almanyaya evlendiği kadın aracılığıyla gelmeye çalıştığını düşünmüş ve vizeyi ilk başvuruda reddetmiş, almanaydan kadınla evlenen adam ise 2. vize başvursunda kadınla aralarında cinsel ilişki görüntülerini vize dosyasına eklemiş ve konsolosluk adamın kadınla gerçekten birbirlerini sevdiğine karar verip vizeyi vermişler. bu olayı konsolosluk önünde çalışan adam anlattı, ama doğru mu yalan mı bilemiyorum. uk |