| ||||||
|
||||||
|
|
|
| 18-05-2009 07:06 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 2865 Katılım Tarihi: 07.10.08 Konum: Duisburg / Düsseldorf / Essen Yaş : 27
| ||
|
Iste bir kac örnek : - slm arkadas sen almanyadasin belki bilirsin ben simdi almanyaya gelince orda kalmayip baska ulkeye gittim ve bankadaki bloke hesabim 7 bin euro da cekemeyecegime gore ne olur bilgin var varmi ? - - meraba türkiye nin alan kodu nedir biliyormusunuz ? ( bunu soran arkadas türkiye de yasiyordu ) ![]() ve hic bir yazismam olmadan bi üyeden söyle bir öm almistim : ok afedersn cidden yani benmde artık bıkkınlık geldi tam bi dönem bittti ve hala uğraşıyorum yani anlarsın umarım ben de üni bitrdm ve evde oturuyorum istediğim şeyi yapmak istyorum yoksa pekala öğretmenlk yapabilirdim ama istemedm ..tekrar özür dilerim yani benci lbiri deilm aslında sıkıntıdan boğulmaktayım sadece kib Tekin e gelen bir özel mesaj : - 6 arkadaslar egitim icin almanyaya gittik ve orda yapamadim begenmedim sevmedim vs.. bir sekilde almanyayi birakip baska ulkeye gectim ve actirdigim bloke hesap taki 7 bin küsür euro ne olacak ....o para yaniyormu yada bir yil sonra o parayi geri alabilirmiyim yada ne olur bilgilendirriseniz sevinirim yani boyle yapan varmi ? Serhan a gelen bir mesaj, arkadasin öss hakkindaki yorumu cok ilginc =) - mrb arkadaşm ben ıspartada lise son sınıftayımm öss de 4 yıllık bir bölümü tuttur öyle tercih yap almanyada üniversteye kabul almayı daha garantilemiş olursun demişsin.. Ya öss benim tipim değil anlatabiliyomuym o yüzden öss yide sevmiyorum ben ama almanya da da okumak istiyorum ama öss tarzım değil ne yapıcam bilmiyorum oraya gitmem lazım gitmezsem yaşayamam umarım anlatabilmişimdir neyse k.i.b Türkiye den bi arkadasin bana yazdigi mesaj : ben tr de makina müh. okudum simdi almanya da makina müh. master i yapacagim ama okul bittikten sonra orda bosta kalmayiz dimi, bak gidip de oralara cöpcü olmayalim makina mühendisligi okuyup Bi gün sitemizden bi arkadasimiz duisburg - essen uni sine basvuru yapmis ama basvuru formunu yanlis doldurmus.. son günleriydi basvuru süresi gecmek üzereydi.. Üniversiteye basvuru yaparken size özel bir kullanici adi ve sifre verilir.. ben de bu formu yanlis dolduran arkadasa yardim ve hatayi düzeltmek icin , sifreyi bi süreligine bana yollamasini söyledim düzeltmek icin.. Arkadasin bana yazmis oldugu cevap : - slm basvru frmumumun numarasınımı yoksa steye grerken kullandıgım sifreyle kullanıcı adımımı yoklliyim Maniatürk, Turkstudent de moderatör iken , ben sahte bir nick almistim ve takilmak icin ona özel mesaj atmistim ve aramizda söyle bi diyalog gecmisti ( burda maniatürk yazanin ben oldugumu bilmiyor tabiki ) Ben : selam. forumda satanistler icin özel bölüm acabilir miyiz? Mania : kusura bakmayin ben kedi severim Bir gün bi üye yine saka gibi bi mesaj atmisti.. 3 yasında oglumla gelmeyi düsünüyorum.kalacak yere onun içinde ücret ödemek zorunda kalırmıyım.ne kadar olur tahmini? yurda onuda alırlar mı?yardımcı olursan sevinirim. arkadasa su cevabi verdikten sonra üyeyi bi daha sitede göremedim ![]() - oglunuz hangi bölümde okuyor ? ve son olarak yine bi cok üyeden gelen emir mesajlari : ......@bilmemne.com msn adresim bu ekle sana bi kac soru soracagim ( emrin olur ) :2p |
| 18-05-2009 08:07 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 38 Katılım Tarihi: 02.12.08 Konum: gaziantep Yaş : 23 ![]()
| ||
koptum![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok komikti gerçekten. |
| 18-05-2009 08:39 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 739 Katılım Tarihi: 25.10.08 Konum: 67 Yaş : 21 ![]()
| ||
![]() komik yawwwdenizin cevabı süperr:2p |
| 18-05-2009 09:35 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 989 Katılım Tarihi: 07.10.08 Konum: Manisa Yaş : 87
| ||
|
abi daha neler var yaaaaa.. ben ts de yazıyodum bi kaç kişiye cevap sonra banada özel mesajlar gelmey ebaşladı ama en çok güldüğüm burrda üstte yazan mesajdır... bende sana ayrı bi tarz yapalım dostum gerekirde merkele sorayım bi dedim... daha sonra tekrardan haber alamadık kendisinden |
| 18-05-2009 10:11 ÖS | Düzenleyen hiPoKoNdRiyAk 19-05-2009 10:05 ÖÖ | ||
| ||
Denizzz'in cevabı cuk diye oturtmuş ![]() Yalnız Serhan'a gelen, yılın msjı seçilmeli.. =) "- mrb arkadaşm ben ıspartada lise son sınıftayımm öss de 4 yıllık bir bölümü tuttur öyle tercih yap almanyada üniversteye kabul almayı daha garantilemiş olursun demişsin.. Ya öss benim tipim değil anlatabiliyomuym o yüzden öss yide sevmiyorum ben ama almanya da da okumak istiyorum ama öss tarzım değil ne yapıcam bilmiyorum oraya gitmem lazım gitmezsem yaşayamam umarım anlatabilmişimdir neyse k.i.b" ÖSS tam benim tipim.. Acaba benimle yemeğe çıkar mı ? Ne dersiniz =) |
| 19-05-2009 10:02 ÖÖ | ||
Mesaj Sayısı: 2865 Katılım Tarihi: 07.10.08 Konum: Duisburg / Düsseldorf / Essen Yaş : 27
| ||
|
bi kac tane daha vardi öyle ama cok fazla özel oldugu icin burda paylasamiyoruz.. ama en cok gelen özel mesaj su : selam , sana bi kac sorum olacakti msn eklermisin.. ya da bazen cooooook uzun özel mesajlar geliyor hayat hikayesi seklinde ve devamli kopyala yapistir yaptigim cevabi yolluyorum =) " kusura bakmayin , site yönetimi olarak özel mesajdan cevap veremiyoruz " diye ama buna bile halen cevap atanlar oluyor =) |
| 19-05-2009 10:14 ÖÖ | ||
| ||
|
hiPoKoNdRiyAk tarafından yazılan metin: ÖSS tam benim tipim.. Acaba benimle yemeğe çıkar mı ? Ne dersiniz =) öss benim tipim diyen birine de pek sicak bakmaz o arkadas =) ya biliyomusun senin sorunun ne ? ya böyle varya öss bayiyo beni iyyk yapiyoooo.. benn kulagimda kulaklik müzik dinleyerek ders calisan saclari dik dik konusurken kiytiran bi tipim.. ya bayiyo bunlar beni |
| 19-05-2009 10:19 ÖÖ | ||
| ||
|
Physiker tarafından yazılan metin: hiPoKoNdRiyAk tarafından yazılan metin: ÖSS tam benim tipim.. Acaba benimle yemeğe çıkar mı ? Ne dersiniz =) öss benim tipim diyen birine de pek sicak bakmaz o arkadas =) ya biliyomusun senin sorunun ne ? ya böyle varya öss bayiyo beni iyyk yapiyoooo.. benn kulagimda kulaklik müzik dinleyerek ders calisan saclari dik dik konusurken kiytiran bi tipim.. ya bayiyo bunlar beni Iyhh iğrençsin Gürkan ![]() |
| 19-05-2009 10:53 ÖÖ | ||
Mesaj Sayısı: 989 Katılım Tarihi: 07.10.08 Konum: Manisa Yaş : 87
| ||
|
öss benim tipim diyen birine de pek sicak bakmaz o arkadas =) ya biliyomusun senin sorunun ne ? ya böyle varya öss bayiyo beni iyyk yapiyoooo.. benn kulagimda kulaklik müzik dinleyerek ders calisan saclari dik dik konusurken kiytiran bi tipim.. ya bayiyo bunlar beni abi uçmuşun sen yahu : ![]() ![]() ![]() ![]() |
| 19-05-2009 11:51 ÖÖ | ||
| ||
Gürkan'in bilinmeyen yönleri ortaya cikiyor. Tiki seni ![]() |