| ||||||
|
||||||
|
|
|
| 31-12-2009 09:06 ÖÖ | ||
Mesaj Sayısı: 141 Katılım Tarihi: 25.01.09 Konum: Washington DC Yaş : 27 ![]()
| ||
|
bu arada physiker NC puan ortalamasına nerden bakılıyor? benim içinde HTW Berlin in International Business programına bakarmısın? en son kaçla kapatmış diye. benim ortalama alman sistemine göre 1.9 |
| 31-12-2009 03:02 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 84 Katılım Tarihi: 18.05.09 Konum: Beylikdüzü,İstanbul Yaş : 24 ![]()
| ||
Adzeson alamadım ne yazık ki.Şimdi Berlin de dil kursundayım.Başvurduğumda ortalamam 2.22 di şimdi 2.72 ve ben şansımı tekrar deneyeceğim bu nisanda.Bol şans ![]() |
| 02-01-2010 09:30 ÖÖ | ||
| ||
|
orda hangi bölüm düşünüyorsun? bende orda okumak istedim ama bir sömester daha beklemek istemediğim icin başka okullara başvuru yaptım. orda accounting masteri düşünüyodum. bakalım simdi başvurduğum yerlerden cevap gelecekmi. summer semester icin pek fazla bölüm yok. coğu bölümler fall semester da acılıyor. sanada bol şanslar. Başvurduğm okullardan biri berlinde. gelirsem görüşürüz belki. kolay gelsin. |
| 17-02-2010 04:30 ÖS | ||
| ||
| merhaba onur, berlindeki master programından kabul aldım. nisanda geliyorum. sen başvurunu yaptın mı? geldiğimde görüşürüz fikir ve bilgi alışverişi yaparız. görüşmek üzere. |
| 17-02-2010 06:45 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 84 Katılım Tarihi: 18.05.09 Konum: Beylikdüzü,İstanbul Yaş : 24 ![]()
| ||
Selam. Ben simdi Berlin deyim. Master a kabul alamadım simdi dil kursuna gidiyorum vaktim boşa geçmesin diye. Tekrar başvurucam okullara. Seni tbk ederim Hangi okuldan kabul aldın? Hangi bölüm? |
| 14-03-2010 09:51 ÖS | ||
| ||
| MERHABA ARKADAŞLAR BEN İSTANBULDA OTURUYORUM. AÖF 3.SINIF İŞLETME ÖĞRENCİSİYİM. KAYDIMI BU SENE DONDURDUM.ÇALIŞIYORUM.MUHASEBE FİNANS.ŞİMDİ GOTHE ENST.ALMANCA DİL KURSUNA BAŞLADIM. BENDE BERLİN ÜNİVERSİTESİNE KAYDIMI ALDIRABİLİRMİYİM ACABA BİLGİNİZ VAR MI? OKULA ORADA DEVAM EDİP ORAYA YERLEŞMEK ÇALIŞMAK İSTİYORUM. AMA BİR TÜRLÜ NASIL YAPACAĞIMI BİLMİYORUM |
| 15-03-2010 04:36 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 1895 Katılım Tarihi: 07.10.08 Konum: Essen / Hannover Yaş : 22
| ||
|
II - Heryere baslik acmayin arkadaslar,bir yere acmaniz bizim icin yeterli ,gözlerimiz hala cok iyi görüyor...! Buradan devam ; http://www.deutsc...post_17653 |
| 26-07-2010 02:54 ÖS | ||
| ||
|
Onur tarafından yazılan metin: Selam. Ben simdi Berlin deyim. Master a kabul alamadım simdi dil kursuna gidiyorum vaktim boşa geçmesin diye. Tekrar başvurucam okullara. Seni tbk ederim Hangi okuldan kabul aldın? Hangi bölüm?biraz gec oldu cevap ama. Hochschule für Technik und Wirtschaft Berlin adli okuldayim. BU okul berlinin en buyuk fachhochschule si. . birinci somester bitti gecen cuma. suan staj basvurusu yaptim birkac yere ordan haber bekliorum. olmazsa mcdonald burgerking gircez artik bir yere maksat yazi bos gecirmemek. Sana basarilar, umarim bu sefer kazanirsin,.. bu arada benim siniftanda biri bahsediodu senin dedigin okul ve bolumden. cok zormus kabul almak. ama allahtan unit kesilmez. basarilar. bu arada berlinde almanca bilmeden inglizceyle staj yapabilecegim bildginiz bir yer varmi? |
| 19-08-2010 04:35 ÖÖ | ||
Mesaj Sayısı: 1 Katılım Tarihi: 19.08.10 Konum: Istanbul Yaş : 22 ![]()
| ||
| Selam Adzeson, bende senin okuluna başvuracağım 2011 için. sen hangi bölümdesin ve seni kaç not ort. ile kabul ettiler? Açıkcası DAAD la görüştüğümde bana not ort. önemli olmadığını söylediler ama sanırsam bakılıyor. |
| 1 Hafta Önce 11:01 ÖS | ||
| ||
|
Merhaba Onur ve adzeson, FHW'de kabul için öncelik nedir? GPA , Toefl, Gmati, İş tecrübesi? Kısaca bilgi aktarırsanız cok sevinirim. Bende masterr için Almanya'yı düşünüyorum da özellkle FHW tabi ![]() Cevabınız için şimdiden Tesekkurler |