| ||||||
|
||||||
|
| 29-07-2010 11:24 ÖÖ | ||
| ||
|
Birde bu üniversitele kayıt tarihleri en son ne zaman yani burdaki üniversitelerin 7 eylül en son başvuru tarih,i ordaki üniversiteler kabul vermezse buradaki üniversitilere kayıt olabilir miyim? Teşekkürler. |
| 29-07-2010 11:43 ÖÖ | ||
| ||
|
sen hangi bölümü okumak istiyorsan ona yakın bir bölüme başvurabilirsin. kışdönemi için de genelde 15 temmuz son. ama bazı üniler tek dönem kayıt alıyor mannheim bunlardan sanırım. detaylı olarak sitenin üniversite tanıtım bölümlerini inceleyebilirsin. usunux tarafından yazılan metin: Selam arkadaşlar benim sorum şu Almanyada Mannheim veya Hamburg üniversitesine başvurabilmek için Türkiye de özellikle yerleşmemiz gerken bir üniversite varmı yani herhangi bir 4 yıllık üniversiteye yerleşirsek bu üniversitelere başvurabilir miyiz? Birde bu üniversitele kayıt tarihleri en son ne zaman yani burdaki üniversitelerin 7 eylül en son başvuru tarih,i ordaki üniversiteler kabul vermezse buradaki üniversitilere kayıt olabilir miyim? Teşekkürler. |
| 29-07-2010 11:44 ÖÖ | ||
Mesaj Sayısı: 77 Katılım Tarihi: 13.07.10 Konum: ankara Yaş : 20 ![]()
| ||
|
usunux tarafından yazılan metin: Selam arkadaşlar benim sorum şu Almanyada Mannheim veya Hamburg üniversitesine başvurabilmek için Türkiye de özellikle yerleşmemiz gerken bir üniversite varmı yani herhangi bir 4 yıllık üniversiteye yerleşirsek bu üniversitelere başvurabilir miyiz? Birde bu üniversitele kayıt tarihleri en son ne zaman yani burdaki üniversitelerin 7 eylül en son başvuru tarih,i ordaki üniversiteler kabul vermezse buradaki üniversitilere kayıt olabilir miyim? Teşekkürler. evet hangi universiteye kayıt olman çok önemli değil galiba ama hamburg universitesi akdeniz universitesiyle iş birliği yapıyor yani sana yardımı dokunabilir bir de bildiğim kadarıyla kayıtların bitmiş olması lazım tabi ben çok emin değilim daha tecrübeli arkadaşlar cevap verecektir |
| 29-07-2010 01:12 ÖS | ||
| ||
| Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler |