Almanca Kursu, Almanya'Da Üniversite
Almanya'da Eğitim - Vize - Almanca - Üniversite
Almanya'da Eğitim - Vize - Almanca - Üniversite » Wilkommen Herzlich » Kendinizi Tanitin
Almanya Master Matematik-TUM
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

26-07-2010 10:09 ÖS
Katılım Tarihi: 26.07.10

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı mek38
1
Üye
  Almanya Master Matematik-TUM

Slm Herkese
Ben Ankaradan murat özel bir üniversitenin Matematik bölümünün 4. sınıf öğrencisiyim not ortalamam hesaplarıma göre okul bitiminde 3,00 gibi olacak Almanya'da master yapmak istiyorum.Akrabalarım dortmun tarafında o taraf olursa daha iyi tabiki olmasa da olabilir.
Araştırmalarıma göre TU-Munchen buldum.
Master Program Adı:Mathematical Finance
Kampüs:Garching
Ulaşımı-Barınma nerde ve nasıl sağlıyabilirim.Yorumlara göre Münih pahalı bir şehir.
Toplam masraf Tablosu çıkarmamda yardımcı olursanız sevinirim
Garching de okuyan ve ya Matematik bölümünde olan arkadaşların yardımcı olması dileğiyle

26-07-2010 10:21 ÖS
Katılım Tarihi: 14.06.10

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı mehmetsah
1
Üye
bende bu sene matematıkten mezun oldum..suan vıze ıslemlerıyle ugrasıyorumm ...burda yardım ederler san merak etmeSmile)) cok mukemmel bı sıtee

27-07-2010 12:46 ÖS

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı mek38
1
Üye
peki sen hangi üniversiteye başvurcaksın master için nasıl bir yol izledin belki yardımcı olursun bana teşekkürler

27-07-2010 05:41 ÖS
Katılım Tarihi: 15.11.09

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı duffie

Üye
merhaba
bende matematik mezunuyum.master için okul kabulu aldım wirtschaftsmathe den. Essen ve Bayreuth dan. Almanya'ya kadar olan tartışma forumlarını okumanı öneririm. Okul içinde almancan var mı bilmiyorum ama eğer testdaf ın yoksa şartlı kabul veren okullara bakman gerekir.
Kolay gelsin

27-07-2010 08:31 ÖS

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı mek38
1
Üye
işin gerçeği almanca bilgim yok 4. sınıf bitene kadar bir almanca kursuna gitçem türkiyede ilk zamanların acemiliğin kolaylığı için TUM matematik master programı sınavlı alcak beni yoksa belgelerimi not ortalamamı değerlendirip çünkü almancam olmadığı için sınav şartı varsa kabul edilmem zor.

28-07-2010 02:12 ÖÖ

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı duffie

Üye
TUM şartlı kabul vermiyor olabilir.Türkiye'de Goethe dışında başka bir dil okuluna gitmemeni öneririm.Şuan 3. sınıf mısın bilmiyorum ama sanırım sıfırdan 2 yıl İstanbul'da Goethe'ye gidersen İstanbul'da Testdafı verip tam kabul alabilirsin. Ya da TR de biraz kursa gittikten sonra Almanya'da dil okuluna gidersin daha hızlı olur.

28-07-2010 09:37 ÖÖ | Düzenleyen Zeynepp 31-07-2010 05:05 ÖS
Katılım Tarihi: 22.06.10

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı Zeynepp

Üye
duffie tarafından yazılan metin:
TUM şartlı kabul vermiyor olabilir.Türkiye'de Goethe dışında başka bir dil okuluna gitmemeni öneririm.Şuan 3. sınıf mısın bilmiyorum ama sanırım sıfırdan 2 yıl İstanbul'da Goethe'ye gidersen İstanbul'da Testdafı verip tam kabul alabilirsin. Ya da TR de biraz kursa gittikten sonra Almanya'da dil okuluna gidersin daha hızlı olur.

Goethe de cok faydali olmuyor belli bir düzeyden sonra. konusma ve yazma hep eksik kalıyor. ben B2 yi bitirdim goethe istanbul da ama burada yine B2 yi yapiyorum cünkü cok eksigim var. bir de Goethenin kurslari haftada 2 gün oldugundan insan cok üstüne düsmüyor haftanin 2 günü gördüğü almancanin. arada ya da dedigin gibi sonunda Almanya ya gelinirse o zmn basarılı olunabilir. ama onun disinda zor gibi geliyor benim düsünceme göre.

29-07-2010 07:35 ÖS | Düzenleyen Physiker 30-07-2010 07:20 ÖS

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı mek38
1
Üye
ben ankaradayım şimdi anlıyamadığım bir yer var ben okula kabul edilmem için almanca sınabını vermemmi lazım(örneğin bizim okulda hazırlık okumak istemiyorsan proficiency sınavında 70 alman gerekli gibi) anladığım kadarıyla

http://www.deutschstudent.de/news.php?readmore=82#comments

31-07-2010 04:22 ÖS

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı duffie

Üye
almanca okumak istiyorsan TestDaf ya da DSH ı vermen gerekir. Bazı okullar Goethe deki Sprachdiplom,ZOP gibi sınavları vermeni de tanıyabiliyor

31-07-2010 06:38 ÖS

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı mek38
1
Üye
peki o zaman benim almanyada master yapma şansım yok vede başvurma bu sınavları vermeden bu sınavları da 1 seneden önce veremiceğime göre 1 sene rotar yapacak benim yüksek lisansım.
1-) ikisini beraber götürme şansım yok mu?(DSH veya Testdaf ve Master)
2-)Almanyada international master programlarda bu şartı koşuyormu?

Seçenekler
Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:
Üye Girişi
Kullanıcı Adı

Parola

Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
Kısa Mesajlar
Mesaj göndermeniz için üye olmanız gerekmektedir.

09/04/2010
sorularını tartışma forumlarınıa yazarsan muhakkak cevap alırsın..

09/04/2010
merhaba...sitenize
üye oldum..bazı konularda merak ettiğim sorulara cevapları bulabildim..bazı merak ettiğim inc detaylar var...mesajıma dönersen sevinirim..

09/04/2010
acill lütfen yardım hamit altıntopun attığı mükemmel gol almanyada nasıl karşılandı yardım lütfen Smile

09/04/2010
bende ACİL AMA ACİL başlığına koptum.Münih te lüks oda sorunsalı Pfft

09/04/2010
selammm Grin