Almanca Kursu, Almanya'Da Üniversite
Almanya'da Eğitim - Vize - Almanca - Üniversite
Almanya'da Eğitim - Vize - Almanca - Üniversite » Bundesländer » Baden-Württemberg
heidelbergde tIp
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

11-07-2010 03:47 ÖS
Katılım Tarihi: 07.07.10

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı 624

Üye
  heidelbergde tIp

heidelberg duyduguma gre tIp alaninda en ünlü üniversiteymis.bende orada okumak istiorm ama sartlari neler bilemiorm.aslnda universitenn sayfasina baktim ama site almanca ve hepsini anlayamadim. sartlari neler yari semesterde tIp aliyormu bilen arkadaslar warsa yardimci olurlarsa sewinirm.teskkurler..

11-07-2010 06:14 ÖS
Katılım Tarihi: 07.10.08
Kullanıcı Avatarı Physiker

Yönetici

sayfanin yan tarafinda kocaman English butonu var ona basarsan bütün bilgiler ing geliyor , sekildeki gibi ;

http://www.medizinische-fakultaet-hd.uni-heidelberg.de/index.php?id=2&L=en

11-08-2010 12:50 ÖS
Katılım Tarihi: 10.08.10

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı webstern31
1
Üye
merhabalar. genel olarak tüm forumu inceledim.ama tıpta uzmanlık konusunda pek bilgiye rastlamadım.hacettepe tıp'tan 1.5 ay önce mezun oldum. giden bir kaç arkadaşımdan dil vizesiyle gittiklerini sonradan bunu çalışma vizesine döndürdüklerini ama bunun oradaki profosorun yardımıyla yaptıklarını öğrendim. bu konuda yardımınızı istemek durumundayım çünkü ailem tus'a girmiyorum ve böyle bir şey düşünüyorum diye tedirginler ve sonuçta garanti bir şey olmasını bekliyorlar.sizle yüzyüze de görüşmek isterim.çünkü kuşkularımın ancak almanyaya kadar olan ki vize-bloklu hesap-yaşam şartları konusundaki kısmına ait bilgiye sahip oldum.bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.şimdiden teşekkürler.

11-08-2010 12:53 ÖS
Katılım Tarihi: 10.08.10

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı webstern31
1
Üye
ben de turkıyeye donmus heıdelberg'den kadın dogumdan mezun bı arkadasla gorustum.su an denklıgını turkıyeden almış ve zorunlu hızmete gıdecek.heidelbergı cok ovdü.benim de aklımı çeldi. Ama onun da dediği gibi klinik şeflerin etkisi çok büyükmüş ki onun çalışma vizesi almasında çok yardımcı olmuş.Ama herkes onun gibi şanslı olmaya bilir.o yüzden baya tedirginim.

3 Gün Önce 11:07 ÖS
Katılım Tarihi: 01.09.10

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı zifa
1
Üye
almanyanin en eski üniversitesidir. girene giripte bitirene kocaman bir bravo demekten baska birsey diyemem. ayrica reytinglerde almanyanin 1.üniversitesi olarak gösterilmektedir. harward ile partnerliginin olmasida ayri bir elit lik katar

Seçenekler
Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:
Üye Girişi
Kullanıcı Adı

Parola

Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
Kısa Mesajlar
Mesaj göndermeniz için üye olmanız gerekmektedir.

09/04/2010
sorularını tartışma forumlarınıa yazarsan muhakkak cevap alırsın..

09/04/2010
merhaba...sitenize
üye oldum..bazı konularda merak ettiğim sorulara cevapları bulabildim..bazı merak ettiğim inc detaylar var...mesajıma dönersen sevinirim..

09/04/2010
acill lütfen yardım hamit altıntopun attığı mükemmel gol almanyada nasıl karşılandı yardım lütfen Smile

09/04/2010
bende ACİL AMA ACİL başlığına koptum.Münih te lüks oda sorunsalı Pfft

09/04/2010
selammm Grin