| ||||||
|
||||||
|
| 11-07-2010 03:47 ÖS | ||
| ||
|
|
| 11-07-2010 06:14 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 2865 Katılım Tarihi: 07.10.08 Konum: Duisburg / Düsseldorf / Essen Yaş : 27
| ||
|
sayfanin yan tarafinda kocaman English butonu var ona basarsan bütün bilgiler ing geliyor , sekildeki gibi ; http://www.medizinische-fakultaet-hd.uni-heidelberg.de/index.php?id=2&L=en |
| 11-08-2010 12:50 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 7 Katılım Tarihi: 10.08.10 Konum: ANKARA Yaş : 24 ![]()
| ||
| merhabalar. genel olarak tüm forumu inceledim.ama tıpta uzmanlık konusunda pek bilgiye rastlamadım.hacettepe tıp'tan 1.5 ay önce mezun oldum. giden bir kaç arkadaşımdan dil vizesiyle gittiklerini sonradan bunu çalışma vizesine döndürdüklerini ama bunun oradaki profosorun yardımıyla yaptıklarını öğrendim. bu konuda yardımınızı istemek durumundayım çünkü ailem tus'a girmiyorum ve böyle bir şey düşünüyorum diye tedirginler ve sonuçta garanti bir şey olmasını bekliyorlar.sizle yüzyüze de görüşmek isterim.çünkü kuşkularımın ancak almanyaya kadar olan ki vize-bloklu hesap-yaşam şartları konusundaki kısmına ait bilgiye sahip oldum.bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum.şimdiden teşekkürler. |
| 11-08-2010 12:53 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 7 Katılım Tarihi: 10.08.10 Konum: ANKARA Yaş : 24 ![]()
| ||
| ben de turkıyeye donmus heıdelberg'den kadın dogumdan mezun bı arkadasla gorustum.su an denklıgını turkıyeden almış ve zorunlu hızmete gıdecek.heidelbergı cok ovdü.benim de aklımı çeldi. Ama onun da dediği gibi klinik şeflerin etkisi çok büyükmüş ki onun çalışma vizesi almasında çok yardımcı olmuş.Ama herkes onun gibi şanslı olmaya bilir.o yüzden baya tedirginim. |
| 3 Gün Önce 11:07 ÖS | ||
| ||
| almanyanin en eski üniversitesidir. girene giripte bitirene kocaman bir bravo demekten baska birsey diyemem. ayrica reytinglerde almanyanin 1.üniversitesi olarak gösterilmektedir. harward ile partnerliginin olmasida ayri bir elit lik katar |