| ||||||
|
||||||
|
| 17-05-2010 10:32 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 5 Katılım Tarihi: 10.05.10 Konum: Erlangen Yaş : 24 ![]()
| ||
|
hangisini önerirsiniz?suan almanca ögrenmekteyim,niyetim DHS-2 sinavini vermek ama özellikle maddiyat konusunda almanca master yapinca calisma hakkimiz oluyor mu?bir de cok zorlaniyor musunuz derslerde almanca master yapinca? bunlar su an icin kafami karistiran sorular cevabinizi beklerim tesekkurler |
| 18-05-2010 02:16 ÖÖ | ||
Mesaj Sayısı: 1895 Katılım Tarihi: 07.10.08 Konum: Essen / Hannover Yaş : 22
| ||
|
Selamlar mlk-chmst sitemize hosgeldin.. Sorun bence cok ama cok göreceli..Birincisi anadilin haricinde baska bir dilde birseyler ögrenmek elbette kolay olmaz ve zorlanirsin. Benim anlamadigim Ingilizcen var mi ? Eger varsa o zaman hic zaman kaybetme ve masterini Ingilizce yap.(Tabi isteidgin bölümün Ingilizce'si varsa) Üniversitede okuyan herkesin calisma izni vardir. |
| 18-05-2010 08:53 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 5 Katılım Tarihi: 10.05.10 Konum: Erlangen Yaş : 24 ![]()
| ||
|
Selam FuNdeRSchatteN, Evet ingilizce biliyorum.üniversiteyi Türkiyede inglizce dilinde kimya bölümü okudum.Suan Erlangende almanca kursuna gidiyorum.burdaki master bölümleri hep ingilzce dilinde.yani kabul alabilcegim yerler var.benden CAE c1 seviyesindeki ingilizce cambridge sinavi, b1 seviyesindede almanca istediler suan a2deyim.benim merak ettigim diyelim ki basvurdum kabul oldum ama sonradan da dhs almanca sinavini verdim baska almanca yere gecmeme izin olur mu ondan emin degilim.yoksa basvurmucam bu kis dönemi icin beklicem almanca dhs yi verene kadar. Cünkü duydugum kadariyla eger ingilizce dilinde master yaparsam sadece tatil zamani calisabiliyormusum.Ama almanca master yaparsam devlet para veriyor ya da bos zamanlarimda calisabiliyormusum bunlar dogru mu onu bilmiyorum.bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim |