| ||||||
|
||||||
|
|
|
| 28-07-2010 09:28 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 275 Katılım Tarihi: 13.04.09 Konum: Bremen Yaş : 18
| ||
|
|
| 28-07-2010 09:52 ÖS | ||
| ||
|
tanzim tarafından yazılan metin: technonur tarafından yazılan metin: bakalım benimde belli olmaz gidiş tarihi olarak bugünü yazmışlar bi bakmışın yarın almanyadayım 56 günmü diyen arkadaş evet 56 gün ama ben gidiş tarihi olarak 25 ağustos yazdım ondan salladılar heralde biraztechnonur bugün okudum bende flypgs 49.90 euro'ya uçuruyomuş vizen çıktı madem, eğer gidişin belliyse kaçırma bence 2gün sonra bitiyormuş. aahh ahh içim gitti resmen.. darısı başımıza ya![]() inşallah arkadaşlar gerçekten çok acayip bi duygu pegasusa baktım bu arada 1eylülden sonraki uçuşlarda geçerliymiş ben 1eylülden birkaç gün önce orada olmalıyım yer mekan alışma açısından thy de nbuldum 254tl ye muhtemelen ondan alıcam |
| 29-07-2010 01:33 ÖS | ||
| ||
|
eren_f2007: ayıpsın gidiyim gerçekten yardımcı olurum sorun değil. yeter ki alıyım şu vizemi. 56 gün çok fazla gerçekten ama bu kadar uzun sürmesinin sebebi 25ağustosta giriş yapmak istemen sanırım, neyse bi şekilde almışsın vizeni, hangi şehire gdiyosun? uk |
| 29-07-2010 01:45 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 77 Katılım Tarihi: 13.07.10 Konum: ankara Yaş : 20 ![]()
| ||
|
hasanakkus tarafından yazılan metin: eren_f2007: ayıpsın gidiyim gerçekten yardımcı olurum sorun değil. yeter ki alıyım şu vizemi. 56 gün çok fazla gerçekten ama bu kadar uzun sürmesinin sebebi 25ağustosta giriş yapmak istemen sanırım, neyse bi şekilde almışsın vizeni, hangi şehire gdiyosun? bütün dualarım seninle umarım alırsın |
| 29-07-2010 02:06 ÖS | ||
| ||
|
hasanakkus tarafından yazılan metin: eren_f2007: ayıpsın gidiyim gerçekten yardımcı olurum sorun değil. yeter ki alıyım şu vizemi. 56 gün çok fazla gerçekten ama bu kadar uzun sürmesinin sebebi 25ağustosta giriş yapmak istemen sanırım, neyse bi şekilde almışsın vizeni, hangi şehire gdiyosun? essene gidicem dil kursu için due okuycam onun bilg müh olduğu için onun kampus duisburgdaymış kurs bitince o tarafa geçicem |
| 29-07-2010 03:52 ÖS | ||
| ||
| vize görüşmesindeyken 4-8 hafta ortalama bekleme süresi dediler. genelde 6 haftada çıkıyor sanırım. vizesini alan arkadaşlar kaç günde aldıklarını yazabilir mi?? |
| 29-07-2010 05:37 ÖS | ||
| ||
benim tanıdığım hemen hemen herkes 3 haftada almıştı (almanayda okuyan yaklaşık 20tane arkadaşım var) ama çok nadir bi kaç arkadaşım 5 ayda almıştı ![]() ben de daha önce başvurduğumda 2ay sürmüştü tam. uk |
| 29-07-2010 06:04 ÖS | ||
| ||
|
eren_f2007: teşekkür ederim umarım alırım.
uk |
| 29-07-2010 07:14 ÖS | ||
| ||
|
technonur tarafından yazılan metin: hasanakkus tarafından yazılan metin: eren_f2007: ayıpsın gidiyim gerçekten yardımcı olurum sorun değil. yeter ki alıyım şu vizemi. 56 gün çok fazla gerçekten ama bu kadar uzun sürmesinin sebebi 25ağustosta giriş yapmak istemen sanırım, neyse bi şekilde almışsın vizeni, hangi şehire gdiyosun? essene gidicem dil kursu için due okuycam onun bilg müh olduğu için onun kampus duisburgdaymış kurs bitince o tarafa geçicem usta sen nerde okuyodun hangi aşamalardan sonra şu an ordasın bnde bilgisayar müh okumak istiyorum zaten yıldız tek üni bilg programcılığı bölümüm bi tavsiyelerin war mı ??? önerebileceklerin |
| 31-07-2010 12:11 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 11 Katılım Tarihi: 29.07.10 Konum: istanbul Yaş : 22 ![]()
| ||
|
denixatorr tarafından yazılan metin: Bende bugün istanbul alman konsolosluğundan kültür vizesine başvurdum.Kabul aldığım okul 1.5 sene ingilizce yüksek lisans programı.Görüşme için isteyebilecekleri bütün belgeleri hazırladım.Sabıka kaydı,ikametgah,vukuatlı nufus kayıt örneği,lise diploması,almanca seviyemi gösteren belge,ösym üni giriş belgesi gibi belgelere bakmadı bile.Hatta vize görevlisi bu kadar belge getirmene ne gerek vardı boşuna masraf yapmışsın dedi.Bütün belgeleri fotokopi halinde aldılar(2'şer).Orjinallerine bakmadılar.Aldıkları belgeler:Kabul mektubu,Aileden taahhütname,maaş bordroları,ev tapu belgesi,seyahat sigortası.Neyse artık inşallah vizeyi alırım da bunlar da tatlı birer hatıra olarak kalır. Geçimini nasıl sağlayacağını Türkiye'deki ailenden taahhütname ile almışın sanırım, yani bloke hesep ve garantör olmadan. Konsolosluk kabul etti mi bunu? Bloke hesap istemedi mi? |

56 günmü diyen arkadaş evet 56 gün ama ben gidiş tarihi olarak 25 ağustos yazdım ondan salladılar heralde biraz