| ||||||
|
||||||
|
| 06-02-2010 02:35 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 3 Katılım Tarihi: 06.02.10 Konum: DENİZLİ Yaş : 23 ![]()
| ||
|
Özellikle Atronomi alanında yapabilir miyim acaba? |
| 06-02-2010 08:55 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 2879 Katılım Tarihi: 07.10.08 Konum: Duisburg / Düsseldorf / Essen Yaş : 27
| ||
| master yapma sansin pek yok. sadece business gibi bölümlerde master olur onlar da parali yani özel kurumlarda. matematik, fizik, biyoloji , kimya gibi bölümlere basvurabilirsin ama cok fazla ders saydiramazsin nerdeyse sifirdan baslarsin. ögretmenlik bölümlerine de basvurursan bayagi ilerden baslarsin ama ögretmenlik bölümlerinde burda master yok |
| 06-02-2010 09:08 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 3 Katılım Tarihi: 06.02.10 Konum: DENİZLİ Yaş : 23 ![]()
| ||
|
Physiker tarafından yazılan metin: master yapma sansin pek yok. sadece business gibi bölümlerde master olur onlar da parali yani özel kurumlarda. matematik, fizik, biyoloji , kimya gibi bölümlere basvurabilirsin ama cok fazla ders saydiramazsin nerdeyse sifirdan baslarsin. ögretmenlik bölümlerine de basvurursan bayagi ilerden baslarsin ama ögretmenlik bölümlerinde burda master yok Benim masterdan kastım yüksek lisans idi. Ama galiba ikiside aynı. Yani ben kendi branşım üzerine yüksek lisans yapamam Almanyada. Öğretmenlik bölümlerine başvurmaktan bahsetmişsiniz. Bu tekrardan öğretmenlik diploması için üniversite okumak anlamına mı geliyor?( tabi ilerden devam ederek) |