Almanca Kursu, Almanya'Da Üniversite
Almanya'da Eğitim - Vize - Almanca - Üniversite
Almanya'da Eğitim - Vize - Almanca - Üniversite » Wir Fahren Nach Deutschland » Almanya'da Üniversite
Almanya da master ı hangi bölümlerde yapabilirim?
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

06-02-2010 02:35 ÖS
Katılım Tarihi: 06.02.10

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı mucahit04
1
Üye
  Almanya da master ı hangi bölümlerde yapabilirim?

İyi günler. Ben "Fen ve Teknoloji Öğretmenliği"( eski fenbligisi) mezunuyum. Almanya da master yapmak istiyorum. Mezun olduğum bölüme göre hangi alanlarda master yapabilirim?

Özellikle Atronomi alanında yapabilir miyim acaba?

06-02-2010 08:55 ÖS
Katılım Tarihi: 07.10.08
Kullanıcı Avatarı Physiker

Yönetici
master yapma sansin pek yok. sadece business gibi bölümlerde master olur onlar da parali yani özel kurumlarda. matematik, fizik, biyoloji , kimya gibi bölümlere basvurabilirsin ama cok fazla ders saydiramazsin nerdeyse sifirdan baslarsin. ögretmenlik bölümlerine de basvurursan bayagi ilerden baslarsin ama ögretmenlik bölümlerinde burda master yok

06-02-2010 09:08 ÖS
Katılım Tarihi: 06.02.10

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı mucahit04
1
Üye
Physiker tarafından yazılan metin:
master yapma sansin pek yok. sadece business gibi bölümlerde master olur onlar da parali yani özel kurumlarda. matematik, fizik, biyoloji , kimya gibi bölümlere basvurabilirsin ama cok fazla ders saydiramazsin nerdeyse sifirdan baslarsin. ögretmenlik bölümlerine de basvurursan bayagi ilerden baslarsin ama ögretmenlik bölümlerinde burda master yok

Benim masterdan kastım yüksek lisans idi. Ama galiba ikiside aynı. Yani ben kendi branşım üzerine yüksek lisans yapamam Almanyada. Öğretmenlik bölümlerine başvurmaktan bahsetmişsiniz. Bu tekrardan öğretmenlik diploması için üniversite okumak anlamına mı geliyor?( tabi ilerden devam ederek)

Seçenekler
Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:
Üye Girişi
Kullanıcı Adı

Parola

Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
Kısa Mesajlar
Mesaj göndermeniz için üye olmanız gerekmektedir.

09/10/2010
arkadaşlar cümlenizin bayramı mübarek olsun.herkes için herşeyin hayırlısı olsun.

09/09/2010
HAYIRLI BAYRAMLAR Smile

09/09/2010
hayirli bayramlar

09/09/2010
herkesin bayramını kutluyorum.. Smile gurbet te bayram hiç sarmıyo yaaaaa

09/09/2010
CümLeten Bayramınız mübarek olsun. Grin