Almanca Kursu, Almanya'Da Üniversite
Almanya'da Eğitim - Vize - Almanca - Üniversite
Almanya'da Eğitim - Vize - Almanca - Üniversite » Wir Fahren Nach Deutschland » Almanya'da Yasam
Isci Vizesi ve Sinirsiz Oturum Alma
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

18-01-2010 10:13 ÖÖ
Katılım Tarihi: 18.01.10

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı erhanlale
1
Üye
  Isci Vizesi ve Sinirsiz Oturum Alma

Merhaba arkadaslar,

ben de bu haktan faydalandim ve bilgilerimi paylasmak istiyorum:

geliriniz 400 avronun altinda dahi olsa bu haktan faydalanabilirsiniz. ben haftada 7 saat calisiyorum ve maasim 260 avro, buna ragmen bu haktan faydalandim.

Calistiginiz isin ne oldugu mühim degil fakat 3 sene boyunca ayni is yerinde calismaniz gerekecek. 3 Sene dolmadan isten ayrilirsaniz yahut firma iflas ederse vize problemi yasarsiniz. Daha uzun bir yaziyi kisa süre icersinde yollamayi planliyorum.

Sevgiler, Saygilar...

18-01-2010 11:14 ÖÖ
Katılım Tarihi: 27.04.09

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı zagreus81

Üye
Merhaba Erhanlale;

Bende Kasim ayindan beri fast food firmasinda calisiyorum. Düzenli olarak ay sonlarinda Abrechnung (AYLIK BORDRO) aliyorum. Aylik 300-400 arasi degisiyor maasim... Bir kac sorum var. Yazini merakla bekliyorum.

19-01-2010 02:11 ÖÖ
Katılım Tarihi: 18.01.10

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı erhanlale
1
Üye
zagreus81 tarafından yazılan metin:
Merhaba Erhanlale;

Bende Kasim ayindan beri fast food firmasinda calisiyorum. Düzenli olarak ay sonlarinda Abrechnung (AYLIK BORDRO) aliyorum. Aylik 300-400 arasi degisiyor maasim... Bir kac sorum var. Yazini merakla bekliyorum.

yeni bir baslik actim ve burada sorulmus olan sorulari da ilave ettim. Kafaniza takilan sorular olursa sorun, elimden geldigince yardimci olurum.
http://www.deutschstudent.de/forum/viewthread.php?thread_id=1360

27-05-2010 05:55 ÖS
Katılım Tarihi: 20.04.10

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı ossie
1
Üye
mrb arkadaşlar sormak istediğim soru şu ben amcamın tornacısında çalışmak için almanyaya gitmek istiyorum ama şu an için lise mzunlara bu olanak pek yok ben diyorum ki amcamın yanında 1 yıl çalışsam bu arada eğitimime devam etsem sonrada 1 yılın sonunda işçi vizemi alsam sonra 3 yıl oturum alırsam universiteye devam etmek zorundamıyım yani işçi oturumu aldıktan sonra univesiteyi bitirmek şartmı almanyada yaşamaya devam etmek için veyaa bnm almanyaya amcamın yanına gitmemin başka bi yolu var mı

29-07-2010 05:07 ÖS
Katılım Tarihi: 20.04.10

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı ossie
1
Üye
arkadşlr anlmadığım bi oly var benim oda ben bi yerde 1 yıl kadar çlıştım dh sonr ben işçi vizesi için başvurduğumda kesin alıyor myum vizeyi ve 2.i de şu ben işçi visesini aldıktn sonra universiteyi bırakırsam hala işçi viem devm ediyr mu yoks ülkeden sınır dışı mı ouyorum nolur b konu kfamı çok karıştırıyor yrdı edin

30-07-2010 07:41 ÖÖ
Katılım Tarihi: 21.01.10

Uyarı seviyesi 1
Kullanıcı Avatarı bmwozel
1
Üye
İşçi Vizesi aldığımızda Turkiyeden kız getirip evlenebiliyormuyuz

30-07-2010 08:22 ÖÖ
Katılım Tarihi: 19.05.10

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı dokuzonbes
1
Üye
bmwozel tarafından yazılan metin:

galiba finansal şartlar var bmwozel..

Yarim salmış efkarını mapusa
Kendisi gelmez acep yollar kış mıdır?

30-07-2010 09:02 ÖÖ
Katılım Tarihi: 24.02.10

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı lion0686

Üye
bmwozel tarafından yazılan metin:

isci vizesi aldiginda cok ufak problemler oluyo ama halledılebılr seyler ev bulmak ıs bulmak gibi merak etme götürürsün hanımı ıscı olursanSmile

30-07-2010 07:34 ÖS
Katılım Tarihi: 21.01.10

Uyarı seviyesi 1
Kullanıcı Avatarı bmwozel
1
Üye
Allah razi olsun sizden ben bu gazla giderim arkadaslar Smile

1 Hafta Önce 04:16 ÖS | Düzenleyen Emre55 1 Hafta Önce 10:41 ÖS
Katılım Tarihi: 14.09.09

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı Emre55
1
Üye
1 yıl çalıştık ve işci oturumu aldıktan sonra +2 yıl daha çalışarak böylce 3 yıl doluyor ve 3 yıl sonunda istediğimiz işe girebilirmiyiz yani 3 yıl sonra hala o iş kolunda mı çalışmak zorunluluğu var?.Bu 3 yıl süresi dolduktan sonra üniversite diplomamı elime alırsam diplomamla ilgili işlere müracat edebilirmiyim veya başka işlere ?

Bu çalışarak 3 yıl bittikten sonra çalışma oturumuyla , o sene içinde üniversite falan bitirsek staj yapmak istediğimiz zman bu staj yaparak ile yabancılar şubesinden işci oturumumuzu uzatabiliyor muyuz?(staj süresi 1 yıl olsa).Staj ile uzatamıyorsak o zman hem diğer işte çalıp oturum uzatma derdinde olucam hemde staj la uğraşacağım acayip zor olur o zamanda...

1 yıldan sonra aldığımız işçi oturumuyla süresiz çalışma hakkına mı sahip oluyoruz 90 günlük olan iptal olup süresiz mi oluyor çalışma izni?Bu Bir yıldan sonra aldığımız işci oturumuyla okula devam etmek zorunluluğu var mı yani okulu bıraksak sınır dışı edilme durumu falan oluyor mu?

Seçenekler
Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:
Üye Girişi
Kullanıcı Adı

Parola

Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
Kısa Mesajlar
Mesaj göndermeniz için üye olmanız gerekmektedir.

09/06/2010
şu aziz mübarek günlerde bayram arefelerinde umarım herkes vizesine kavuşur..

09/06/2010
Halloooo Guten Morgen

09/06/2010
Kadir geceniz Mubarek Olsun

09/06/2010
Kadir Geceniz mübarek olsun Arkadaslar

09/06/2010
herkesin kandili mübarek olsun